E-liquids

E-liquid voor het e-roken

Bij vrijwel elk model e-sigaret heeft u e-liquid nodig. Daarvoor kunt u op internet kiezen uit duizenden e-liquids om te kopen. E liquid is de vloeisof die nodig is om te verdampen. Nederland kent inmiddels tientallen merken e-liquid en hoe weet je nu wat de beste e-liquid is? En wat de meest verkochte e liquid is? en welke e-liquid wordt aangeraden voor uw type clearomizer?

Webshops mogen deze informatie niet meer geven, dus als consument bent u op ervaringen van anderen aangewezen, of op uw locale winkelier, maar deze heeft niet uw smaak. Immers kan desbetreffende wel pindakaas lusten, maar misschien uzelf niet. Smaken verschillen net zoveel als dat mensen verschillen ook al zijn we voor 99% identiek, volgens de beschrijving van de mens en de DNA onderzoeken.

Waar kun je de beste en lekkerste e-liquids kopen?

Volgens ongeveer 12.000 mensen zoals uzelf, koopt u de beste en lekkerste e-liquid bij EA-Sigaret
Uiteraard zijn er veel smaken aanwezig, daarom geven we hier een overzicht van de beste en meest verkochte e-liquids.

Top 5 e-liquid

1 EA-Liquid USA mix – een naar filtersigaretten smakende e-liquid

2 EA-Liquid VG Gold Highway  – Een volledig 100% VG e-liquid met de smaak van zware shagg

3 EA-Liquid Menthol HS Sensation –  een lekkere frisse menthol e-liquid

4 Millers Juice Silverline Tobacco no 1 – Een tabakssmaak van Nederlands fabrikant Millers

5 Excellent Tobacco Cowboy Blend – Een wat mildere tabak smaak, wederom van huismerk EA-Liquids

U ziet dat het hoofdzakelijk de tabak smaken zijn die de troon verdelen. Niet zo heel gek, als u bedenkt dat de meeste mensen die overstappen van gewoon roken naar e-roken allemaal beginnen met een e-liquid die lijkt op de huidige tabak, sigaret of ander rookmiddel. In een later stadium gaan mensen ook steeds meer smaakjes proberen, maar veel mensen waaronder wijzelf vinden de e-liquids met de smaak tabak goed bevallen en zolang u daarmee van het roken af kunt blijven is het goed natuurlijk.

Welke PG VG verhouding moet mijn e-liquid hebben?

Dan hebben we een groot gedeelte nog niet behandeld. Namelijk de samenstelling van de e-liquid. Dit is natuurlijk wel van groot belang bij het dampen. Een e-liquid bestaat hoofdzakelijk uit PG en VG, met daarnaan toegevoegd de smaakstoffen om de gewenste smaak te kunnen realiseren, en dan natuurlijk de nicotine welke in eerste instantie al uw keuze was om te gaan dampen in plaats van roken.

Er zijn veel eliquids die claimen de lekkerste te zijn, maar als deze verhouding van deze e-liquids niet geschikt voor uw clearomizer zijn, dan zult u nimmer de smaak beleven die de fabrikant bedoeld had.

We kunnen geen blinde aannames doen en zeggen welke clearomizer het best bij u past, maar we kunnen wel een korte uitleg geven over welke e-liquid bij welke clearomizer zou moeten passen.

Heeft u een clearomizer met een weerstand van coils die 0,75 Ohm of hoger ligt, kies dan voor een PG/VG verhouding et een maximum van 60%VG. Als u een te hoog VG gehalte doet in een clearomizer die niet voldoende vermogen aankan, is dit de beste keuze.

Heeft u een lagere weerstand dan 1,0 Ohm kiest u een e-liquid die TENMINSTE 50% VG bevat, hoger kan altijd. Lager niet, want dat zou te snel een verbrande smaak geven. Natuurlijk is het een groot aspect om te weten waarmee u de e-liquid dampen wilt. Om een indruk te krijgen van welke e-sigaret u zou moeten kopen verwijzen we u graag door naar de pagina: E-sigaret kopen, wat is de beste keus.