E-sigaret kopen – Wat is de beste keus

E-sigaret kopen? Wat is de beste keuze 2017 en 2018

E-sigaret, steeds vaker kom je ze tegen. Niet zo vreemd naturlijk, want gewoon roken is dodelijk en kankerverwekkend. Feiten waar we niet omheen kunnen. Juist daarom wint de elektrische sigaret aan populariteit. Steeds vaker zien we mensen die de overstap naar het elektrisch roken wagen en langzaam tot helemaal stoppen met roken door middel van de e sigaret. Maar natuurlijk is het van belang om juist voor u de meest geschikte en dus beste e-sigaret te kopen.

Wat is dan de e-sigaret precies? De elektrische sigaret is een klein elektronisch apparaatje dat bestaat uit een batterij en een vloeistofreservoir. In die vloeistof zit een gewenste hoeveelheid nicotine, het geheel verdampt zodra contact gemaakt wordt met de batterij en deze ”aerosol” wordt ingeademd.

Zo, meer is het niet. Natuurlijk zijn er veel tegenstanders waaronder enkele grote en gevaarlijke tegenstanders zoals de tabaksindustrie en ..jawel.. uw overheid. Zonder accijns kan de staat niet overleven, en daarbij is onze samenleving niet gebouwd op mensen die  jaar worden.. Vandaar dat deze partijen nogal dubieuze onderzoeken doen om maar aan te tonen dat de elektrische sigaret schadelijk is voor uw gezondheid.

Maar.. u bent natuurlijk op deze site terecht gekomen omdat u advies verwacht, omtrent uw nieuwe e-sigaret en welke u nou het beste kopen kunt.  Hiervoor kunt u zoeken op termen zoals ”Wat is de beste e-sigaret” of ”wat is volgens de consumentenbond de beste e-sigaret” alhoewel wij van mening zijn dat de consumentenbond geen ervaringen van gebruikers tellen. De consumentenbond is er immers niet om alle elektrische sigaretten op basis van ervaringen te testen of weer te geven.

Top 5 beste e-sigaret 2019

Als beste getest door meer dan 1000 mensen die we hebben gevraagd, zowel aan collega shops als aan consumenten is de Justfog Q16 C starterset als beste e-sigaret van 2017 EN 2018 aangewezen. Een handzaam model e-sigaret dat eenvoudig te bedienen is en die veel smaak afgeeft. Kijk daarom voor de beste en meestverkochte elektrische sigaretten en e-liquids ook eens op E-sigaret-Dampen.nl

Voordelen van de elektrische sigaret

Dat het elektrisch roken en daarmee het gebruik van de e-sigaret voordelen biedt staat vast. Natuurlijk is het midner schadelijk dan traditioneel roken. Maar.. ook uw omgeving kan meeprofiteren van uw overstap. Denk alleen al aan minder rook in huis, minder meeroken, minder stank en ga zo maar door. Daarnaast kunt u wel in uw nicotine behoefte blijven voldoen zonder schadelijke stoffen te inhaleren. Kortom: voordeel op voordeel met de e-sigaret. En op onze site vindt u de beste elektrische sigaret welke u online kunt bestellen. Wilt u ook weten wat de beste e-liquid is? Volg dan deze link

Informatie, prijzen en reviews

Op onze website vindt u naast alle modellen elektrische sigaretten ook alle informatie over elektrisch roken, prijs en samenstellingen, kostenoverzicht van het dampen vs roken. Wij geven veel aandacht aan een correcte uitleg. We willen niet alleen de beste e-sigaret verkopen, maar we willen u ook goed informeren over alle voor- en nadelen van de e-sigaret en elektrisch roken.

Hoe u ook uw beste e-sigaret kopen kunt

Zoeken op internet naar elektrische sigaretten

Veel mensen speuren het internet af op zoek naar een hulpmiddel om te helpen bij het stoppen met roken, en komen dan al snel tot de conclusie dat het wel eens zou kunnen lukken met een elektrische sigaret. En jawel, dat kan en dat gaat ook zeker u lukken. Mits er aan een aantal voorwaarden wordt voldaan.

U moet ten eerste een e-sigaret hebben die bij u past. Dat lijkt een hele makkelijke zin, maar de uitvoering en het in praktijk brengen van deze ene zin is allerminst eenvoudig. Want, zoekt u op Google op ”elektrische sigaret” vindt u honderden websites met elk van hen tientallen verschillende modellen elektrische sigaret. En wat is nou moeilijker om de beste keus te maken uit zoveel aanbod. Sterker nog, het lijkt wel onmogelijk.. Maar dat is het niet, we gaan u zeker helpen.Vroeger in 2011 toen we begonnen was het voor mensen vele malen makkelijker om direct een e-sigaret te kopen. Er waren maar een handjevol modellen beschikbaar en het aantal webshops kon op 2 pagina’s bij Google.

Tegenwoordiger is het wel eenvoudiger om een elektrische sigaret te kopen, maar of dat dan daadwerkelijk uw beste e-sigaret is, is nog maar de vraag.

Reviews over uw e-sigaret lezen

Natuurlijk kunt u ten eerste ook zoeken naar reviews van een bepaald model elektrische sigaret waar u hoge verwachtingen van hebt. Dit is zeker een goed begin om uw beste e-sigaret te ontdekken. Er kleeft wel een nadeel aan, omdat juist bij elektrisch roken de persoonlijke voorkeuren een groot aandeel hebben in de review. Wat veel mensen prettig vinden is niet altijd dat wat u ook als prettig ervaart. Zo kan iemand een hap rook of damp inademen die een vulkaan tot jaloezie drijft als prettig ervaren terwijl u dit allerminst op prijs stelt. En een rookpluimpje alsof een mier aan het grillen is kan voor iemand anders fantastisch zijn, maar misschien niet voor u.

Uw tabakswinkel om advies vragen

Uw huidige sigarettenboer zoals de Primera, of de tabaksgemak winkel of de Bruna vragen om advies is hetzelfde als uw buurvrouw om was-advies vragen. Van de 100 winkeliers die echte tabaksproducten verkopen zoals sigaretten, shag en sigaren, weten er meer dan 90 veel te weinig om u goed te kunnen adviseren. Ze gaan allemaal af op het door hen aangeleerde verkooppraatje dat hoort bij het modelletje dat ze aanbieden. En dit model is zeker in 99% van de gevallen alweer achterhaald.

De oplossing om de beste e-sigaret te kopen

U merkt al dat het niet makkelijk gaat worden. Maar zoals beloofd, gaan we u helpen. Er zijn een paar zaken erg belangrijk om tot aankoop over te gaan. Eerst moet u vaststellen of u veel of weinig rookt. Dit geeft verschillende perspectieven, want wat u weinig vindt, zal een niet-roker al snel veel vinden. We maken even een voorbeeldje met vergelijkingen in pakjes sigaretten per dag. Rookt u minder dan 1 pakje sigaretten per dag, dan heeft u aan een kleine tot redelijke batterijcapaciteit voldoende. U hoeft dan niet te letten op mAh’s van de batterij van uw e-sigaret. Zo, da’s een zorg minder. In elk geval zou u moeten beginnen met een MTL e-sigaret set. Wat dat is? Lees verder op MTL tips

Rookt u meer dan 1 pakje per dag, dient u op zn minst een fatsoenlijke batterij inhoud te hebben om te zorgen dat u in elk geval een dag voldoende heeft aan uw meegenomen e-sigaret. Uw beste E-sigaret is dan in ieder geval eentje die voldoende mAh’s heeft voor een dag, en dat ligt toch al snel vanaf 1000mAh of meer.