E-sigaret kopen – Wat is de beste keus

Wat is de beste e-sigaret voor 2020

We weten allemaal dat de elektrische sigaret ondanks alles nog steeds het beste middel is om te stoppen met roken. Maar omdat er zoveel verschillende soorten, merken en modellen zijn, hebben we een klein lijstje gemaakt om u vooruit te helpen.

Er zijn MTL en DL systemen. De eerste staat voor modellen die werken zoals u nu rookt. Namelijk eerst de damp naar uw mond trekken en daarna pas naar uw longen. Vergelijkbaar met gewoon roken dus. Dit is de beste rubriek om als beginnende damper direct uw e-sigaret uit te kiezen.

Beste keus voor 2020

De Justfog heeft een hele populaire reeks in de Q16 serie ontworpen waarbij de laatste toevoeging dateert van september 2019. Aangezien deze echt een perfecte damp weergeeft en een zeer goede smaak, is dit de beste e-sigaret voor 2020 voor beginnende dampers. Dus op 1 staat de Justfog Q16 Pro.

De Smok Nord is een POD systeem, Maar eentje met een 1100 mAh batterij, een goede damp en een makkelijk mee te nemen model. Er kan door simpel gebruik te maken van een andere coil gekozen worden voor meer of minder damp. Ook mijn eigen favoriet en dan dus op plaats 2 voor beste e-sigaret 2020 de Smok Nord e-sigaret

Dit is een dubio, beide modellen zijn voorzien van de Innokin Zenith tank, alleen het uiterlijk verschilt. De Kroma is ietsje groffer en robuuster, terwijl de Cool Fire Zenith wat compacter, en bescheidener uitgevoerd is. Maar beide daarom op de gedeelde 3e positie als beste e-sigaret 2020