E-sigaret merken

Er zijn natuurlijk een heleboel verschillende merken te koop. Elk merk pretendeert natuurlijk de beste modellen te maken. Hoe bepaalt u nou als consument wat het beste merk is voor u? Want net als met andere producten zijn er verschillende merken maar ook verschillende meningen. We maken een kort overzichtje van alle in Nederland verkrijgbare populaire e-sigaret merken.

Aspire

Aspire is een Chinees vape-merk dat werd opgericht in 2013. Aspire is altijd een pionier geweest voor de innovatie van vape producten. Denk aan de Aspire Nautilus tank, samen met de BVC-coils. Of wat denkt u van instelbare luchttoevoer. Allemaal uitvindingen op naam van Aspire en erg populair bij vapers wereldwijd.

Eleaf

Eleaf Electronics Co., Ltd. werd opgericht in 2011, gevestigd in de stad Shenzhen. Eleaf ontwierp en produceerde iStick-series, die een grote reputatie hebben verdiend. Dit kwam niet alleen door de kleine compacte veelzijdige apparaatjes, maar ook door de gebruikte clearomizers. Deze e-sigaret-apparaten met temperatuurregeling blijven de populariteit van iStick-series behouden. De naam Pico werd aan deze producten meegegeven en behoren nu de meest populaire producten wereldwijd.

Joyetech

Joyetech werd opgericht in 2007 met het hoofdkantoor in Shenzhen, China en meerdere fabrieken in heel Zuidoost-China. Joyetech is een van de grootste vaporizers producenten wereldwijd. Joyetech besteedt veel tijd en geld aan onderzoek en ontwikkeling van nieuwe technologieën, materiaalwetenschap en ontwerp van consumentenproducten. Joyetech heeft de hoogst mogelijke certificeringen ontvangen voor vape fabricage, en heeft Joyetech zelfs het eerste UL-certificaat voor e-sigaretten ter wereld verkregen.

Justfog

JUSTFOG is een Zuid-Koreaans merk dat gespecialiseerd is in elektronische sigaretten producten en is opgericht in 2009. JUSTFOG is inmiddels een hoog aangeschreven wereldwijd merk voor elektronische sigaretten die worden geleverd aan meer dan 30.000 on-line en B & M-winkels in meer dan 50 landen.
JUSTFOG werd een van ‘s werelds toonaangevende e-sigarettenbedrijven door voortdurend innovatieve e-sigaretproducten te ontwikkelen, zoals MAXI en 1453. En wie kent inmiddels de Q16 nog niet?

Innokin

Innokin is een relatief jong merk, opgericht in 2011 in Shenzen. Innokin trekt zich weinig aan van de gevestigde orde en richt zich op kwalitatieve producten. Daar waar andere merken door het succes op massa productie overgaan, behoud Innokin zijn enigszins conservatieve weg naar kwaliteit. Dit heeft wel tot succes geleid, denk bijvoorbeeld aan de eerste iTaste 134, een toendertijd prachtig apparaat dat in wattage kon worden ingesteld. Innokin heeft inmiddels meer dan 60 patenten op naam, en behoort ondanks de jonge leeftijd tot de top van elektrisch roken.

Smok

Vaporesso

Wismec

Natuurlijk zijn dit niet alle merken, maar wel de meest voorkomende. Elk bovengenoemd merk maakt elektrisch roken toegankelijk voor zowel beginnende dampers als gevorderde vapers.