E smoker kopen

Direct een E-smoker kopen

Een E-smoker bestellen doet u zoals veel mensen online. Met een goed en eenvoudig te navigeren online webshop vindt u direct wat u zoekt. Als u vragen heeft helpen we u graag. We proberen zoveel mogelijk advies op maat te geven, waardoor u nooit een verkeerd model e-smoker thuis gestuurd krijgt. Natuurlijk kunt u uw nieuwe E-smoker ook afhalen in de e-sigaret winkel in Haaksbergen. We zijn er al sinds 2011 en we zijn daardoor een betrouwbare partner voor al uw elektrisch roken artikelen. Een voorbeeld van watg mensen zoals u kopen vindt u bij E-sigaret, de beste keus.

Wat is een e-smoker?

Een e-smoker is een elektrische sigaret, ook wel e sigaret. De wereld van het elektrisch roken is erg veranderd sinds de tijd dat we zelf nog begonnen met dampen. Destijds was een e-smoker of e-sigaret niet meer dan dat buisje met vloeistof en een batterijtje van 650mAh. Na 2 uurtjes dampen was de batterij leeg, en na een week kon je de clearomizer weg gooien om een nieuwe te kopen. Nix vervangbare coils, niks lekkere smaken en niks keuze. Maar zoals al gezegd, de werelld van de e-smokers en e-roken is erg veranderd. De nieuwe generatie e smokers zijn uiterst geavanceerde apparaatjes die vele instelmogelijkheden kennen, en waar vrijwel elk product aanwezig makkelijk vervangen kan worden. ook de smaak en dampproductie is vele malen positief verbeterd.

E-smoker kopen online

Uw e-smoker online kopen. Eigenlijk verdient deze kop geen uitleg, want uiteraard kunt u vrijwel overal een e smoker kopen. U hoeft bij google maar e-smoker in te toesten of u vindt honderden websites waar u terecht kunt. En elke site schreeuwt dat u bij hen moet kopen omdat zij de beste, goedkoopste, mooiste of meest geavanceerde e smoker in huis hebben voor u. Maar toch raden we aan om eerst even gedegen onderzoek te doen naar welke e smoker u kopen gaat. Juist door het grote aanbod kan men snel geneigd zijn om op plaatjes af te gaan, en zo een e smoker te kopen die helemaal niet bij u past.

Voorkom de aankoop van een verkeerde e-smoker

Belangerijk om eerst even voor uzelf na te gaan wat voor soort roker u bent. Bent u een verstokte roker en moet u overal roken?Elke pauze, elke ochtend en avond bij het eten, of bent u een gelegenheidsroker, die ook zijn of haar sigaret af en toe kan laten liggen? In het eerste geval heeft u een e smoker nodig met een batterij die lang meegaat. Dus veel mAh’s. De batterij hoeft helemaal niet tot hoge wattages te kunnen worden ingesteld, maar het mAh getal geeft aan hoe lang de batterij mee gaat voordat ie leeg is. Hoe hoger het mAh, hoe langer deze meegaat. Wordt dit uw eerste e smoker die u kopen gaat? Voorkom dan een te lage weerstand. De weerstand wordt in Ohm weergegeven. Hoe lager de weerstand, hoe verder u hiervandaan moet blijven. Probeer een e smoker te kopen waarbij de weerstand meer dan 1,0 Ohm is, of anders niet lager dan 0,75 Ohm. Dit is voor uw eigen veiligheid!. Een te lage weerstand kan ook nog de nodige gevaren opleveren als u nog niet weet wat u doet.
Voor meer hulp bij aanschaf van uw e smoker kijkt u op wat is de beste e-sigaret, daar vindt u ook een top 5 lijstje met beste modellen die u veilig kopen kunt.

E-sigaret merken Type e-sigaret
Aspire Eenvoudige elektrische sigaret
Eleaf MTL (mouth to lung)
Innokin DL (subohm)
Justfog AIO (All in one)
Joyetech Mod / Boxmod
Smok e-pijp / e-sigaar
Vaporesso Cartridge elektrische sigaret
Kangertech  POD elektrische sigaret
Wismec
IJOY
overige

Welkom bij E-roken

Om deze website te bezoeken moet u tenminste 18 jaar of ouder zijn.