Elektrische sigaret Stoppen met roken

We kunnen een hele pagina volschrijven met informatie over het hoe en waarom een elektrische sigaret kan helpen bij het stoppen met roken, maar in dit geval hebben we een betere oplossing bedacht. Met toestemming van desbetreffende plaatsen we een brief (e-mail) welke ons toegestuurd is van een klant. Ik denk dat we het zelf niet beter kunnen verwoorden.

Beste medewerkers van EA-Sigaret

Mijn naam is Marleen, ik ben 56 jaar waarvan ik er al meer dan 30 gerookt heb. Gewone sigaretten, dus geen elektrische sigaret. Vanwege diverse problemen met mijn gezondheid heeft mijn huisarts mij aangeraden om zo snel mogelijk te stoppen met roken en in plaats daarvan een elektrische sigaret te kopen. Natuurlijk wist ik zelf ook wel dat mijn kortademigheid en slechte gezondheid voor een groot deel aan het roken te wijten was, maar ik had al zoveel pogingen gedaan om te stoppen met roken dat ik de moed opgegeven had.

Thuis aangekomen zocht ik op internet naar een elektrische sigaret die voor mij geschikt zou zijn. Ik was een echte dy-hard roker met 2 pakjes per dag. Op de website van EA-Sigaret zag ik behalve een ruime keus ook veel informatie voorbijkomen. Dit heeft mij doen besluiten bij jullie mijn elektrische sigaret te kopen, die ik nu sinds iets meer dan 4 maanden dapper gebruik. In het begin vond ik het wel moeilijk om mijn gewone sigaretten te laten staan, maar nadat ik gebeld heb met uw medewerker die mij adviseerde om mijzelf vooral niet te kwellen en ‘mijzelf in het begin nog 2 sigaretten per dag te gunnen en de rest met mijn e-sigaret te doen, heb ik dat advies ter harte genomen.

Na ongeveer 4 weken heb ik ook deze 2 laten staan en met succes. Ik ben nu officieel 4 maanden en 4 dagen geheel gestopt met roken en ik gebruik alleen nog maar mijn elektrische sigaret. Ook mijn nicotine heb ik verlaagd. Toen ik begon bestelde ik 18 mg maar na een maand heb ik dat verlaagd na 12 mg en nu damp ik 6 mg e-liquids.

Nooit had ik nog verwacht verlost te zijn van mijn drang en verslaving naar roken, maar dankzij mijn huisarts, de elektrische sigaret en uw website is het mij toch gelukt om van het roken af te komen. Ik ben u zeer dankbaar want dit betekent voor mij een echte overwinning. En als u eens wist hoe ik me nu voel ten opzichte van 4 maand geleden… Ik heb meer lucht en voel me veel gezonder. Ook kan ik nu verder lopen zonder dat ik onderweg pauzeren moet. En ondanks dat ik hetzelf niet zie, zegt mijn man dat ik er veel beter uitzie nou ik niet meer rook. Meer kleur op mijn gezicht en ik kijk gelukkiger volgens hem.

Toen u vroeg of u deze mail op uw website mocht plaatsen heb ik direct toegestemd omdat ik vind dat iedereen die rookt hetzelfde zou moeten doen. Stoppen met roken met de elektrische sigaret is echt niet zo moeilijk. Als ik het kan moet iedereen het kunnen. Ik gun iedereen hetzelfde toe, dus meer lucht en meer bewegen, en er beter uitzien wil toch iedereen denk ik.

Naam en adres zijn verwijderd, maar alle reacties worden doorgestuurd naar Marleen.