0.00

Eleaf iStick Pico

Wilt u een Eleaf iStick Pico kopen? Eleaf heeft meerdere varianten op de markt gebracht van dit succesvolle model e-sigaret. De Eleaf Pico is wereldwijd een van de meest populaire boxmods. Elke iStick Pico is net even ietsje anders zodat we gerust kunnen stellen dat er voor iederreen wel een Pico te koop is. Hieronder vindt u de diverse modellen in de Eleaf iStick Pico reeks en we hopen dat u met plezier uw dampen kunt uitbreiden met een elektrische sigaret uit de Eleaf iStick Pico reeks.

Voordelen van de Eleaf iStick Pico

Eleaf iStick Pico is een betrouwbare mod, die elke damper makkelijk kan gebruiken. De Pico heeft veel vermogen maar geeft toch een rustige damp af. De onderdelen van Eleaf iStick Pico zijn makkelijk te vinden omdat het een populair model is, dus als u lossen onderdelen nodig heeft zijn er tal van shops die deze verkopen. Ook hebben de meegeleverde clearomizers een goede reputatie waar het gaat om smaak en/of damp. Bij elk pico model is een clearomizer meegeleverd. Vrijwel elke Eleaf iStick pico die u koopt is compact en makkelijk te gebruiken. Helaas is er niet 1 universele gebruiksaanwijzing, anders hadden we deze hier geplaatst, maar laat u daardoor niet afschrikken. De Pico’s zijn allemaal makkelijk in gebruik.

Uw iStick Pico gebruiken

Zoals gezegd zijn da startersets uit de PICO reeks zeer compleet geleverd. Het enige dat u nog bij moet bestellen is de e-liquid. Juist omdat iedereen een andere smaak heeft kunnen we geen e-liquid bijvoegen.

Als u een istick pico koopt met een interne batterij is de batterij van de fabriek al redelijk volgeladen, zodat u direct kunt beginnen met gebruiken van uw set. Als u een Eleaf iStick Pico heeft met een externe batterij moet u deze vaak eerst opladen.

Alle 5 resultaten

webdesign: lindavanzomeren.nl