TIPS voor MTL dampers

Tips voor MTL dampen

Bij deze willen we toch even gebruik maken van de gelegenheid om meer aandacht te geven aan bepaalde producten, die bedoeld en zeer geschikt zijn voor uw MTL dampen. MTL staat voor mouth to lung, en dit is zoals u ook uw gewone sigaret rookt, dus eerst de rook in uw mond inhaleren om daarna door te trekken naar uw keel.

We kennen allemaal intussen wel de Justfog Q16 of Justfog Q16 C e-sigaret. Toch even kort voor de mensen die dit niet weten; de Justfog Q16 of Q16 C is in heel Nederland de meest verkochte set, omdat deze zeer makkelijk in gebruik is, goede smaak afgeeft en geschikt om mee te dampen zoals u rookt.

Maar dan.

Uiteraard zijn er veel mensen die wel eens wat anders willen proberen na een tijdje met de Justfog gedampt te hebben. Voor deze mensen is er eindelijk een ware opvolger. Deze wordt gemaakt door Innokin. Innokin maakt als basis model al een (volgens ons) betere instapsigaret als de Q16, namelijk de Innokin Jem. Qua uiterlijk maakt deze e-sigaret niet veel verschil met de bekendere Justfog, maar qua gebruik is het toch een andere en betere beleving, de trek is lichter en de smaak komt nog beter tot recht in de Jem clearomizer van Innokin.

En als paradepaardje is er de Innokin Zenith. Als set geleverd met de Kroma A van Innokin maar ook de Zenith clearomizer is los te koop en te plaatsen op elke boxmod met ruimte voor een 24,7 mm clearomizer. Helaas dus niet passend op de Pico maar gelukkig wel op tal van andere mods.

Update 17 Oktober 2019: Er is nu gelukkig ook de Zenith D22 clearomizer, deze is 22 mm breed en past daardoor dus ook op de iStick |Pico batterij!

De Zenith Kroma A is een fanastische set met een wereld tank. Een MTL clearomizer met het robuuste uiterlijk van een degelijke subohm tank, en met damp en smaakweergave waar veel subohmers een puntje aan kunnen zuigen. Daarom toch deze pagina om mensen te attenderen op een heel andere MTL wereld die u nog niet voor mogelijk hield.

Uiteraard vindt u tal van andere sets op onze site, maar voor de e-sigaret voor MTL dampen.

Nog meer tips? Kijk dan ook op de beste e-sigaret kopen

Welkom bij E-roken

Om deze website te bezoeken moet u tenminste 18 jaar of ouder zijn.